Cashew and carrot spread – Krem z nerkowców i marchewki

What do cashews and carrots have in common? At first glance – nothing. But if you think about the gentle creaminess of blended cashews and delicate sweetness of cooked carrots, things start to make sense. Super easy to make, perfect for your sandwich.

Ingredients: 

  • 3/4 glass of cashews soaked overnight
  • 2 small carrots

How to prepare it?

  1. Peel the carrots and boil them in a small pan until soft, then add soaked cashews and cook together for around 5 minutes.
  2. Put carrots and cashews into a blender cup and blend everything, add water from cooking if needed for desired density of your spread.

krem 1.jpg

Krem z nerkowców i marchewki

Co mają wspólnego nerkowce i marchewki? Na pierwszy rzut oka, niewiele. Ale pomyśl o tej wspaniałej kremowości serka z nerkowców i delikatnej słodyczy ugotowanej marchewki i wtedy, to połączenie nabiera sensu. Łatwe do przygotowania, w sam raz na Twoją kanapkę.

Składniki:

  • 3/4 szklanki nerkowców namoczonych przez noc
  • 2 małe marchewki

Jak przygotować? 

  1. Obierz marchewki i gotuj do miękkości. Dodaj wtedy nerkowce i gotuj razem przez około 5 minut.
  2. Przełóż marchewki i nerkowce do naczynia i zblenduj. W zależności od gęstości którą chcesz uzyskać, dodaj trochę wody po marchewkach.

krem 3.jpg

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s